Cruise for godt voksne

Cruise for godt voksne

Drømmer du om å nyte en fantastisk tur? Oppleve kultur og aktiviteter i en skjønn forening. Legge deg i en deilig seng, få verdens beste service.

Cruise for godt voksne . Vi kan tilby de deiligste lugarer eller hva med en suite med egen butler som oppfyller dine drømmer, skjemmer deg bort etter beste evne?

Fra kr 15 000 for cruise inkl. fullpensjon.

Hva med egen balkong, sitte ute å nyte frokosten som du bestilte, eller hva med å se solnedgangen med din beste venn? Mulighet for å oppgradere lugaren finnes. Skipene har mange forskjellige lugarer og suiter å velge på, se eksempel her Alle lugarene har det mest nødvendige fasiliteter som tv, hårføner, safe etc.

Aktiviteter ombord på cruisebåten

På skipene finnes det store utendørsområder med svømmebasseng, boblebad. Egne områder hvor man kan spille forball, volleyball. Ombord finnes det egne stillesoner kun for voksne. Der kan du nyte solen i fulle drag uten å bli forstyrret. Kose deg med en bok eller bare være til. Spa er en deilig luksus som alle burde unne seg.Ta deg tid til å bli bortskjemt.Eksklusive behandlinger for menn og kvinner. Boblebad, badstu, stenmassasje, oppvarmede massasjestoler. Få en deilig massasje av en av expertene våre. Nyt akupunktur og kjenn hvordan energien strømmer tilbake i kroppen. For de som vil ha mer aktivitet kan vi by på klatrevegg, spinning, yoga, pilates, helsestudio og andre aktiviteter å by på.

Utflukter

Utgravningene i Pompeii, den aktive vulkanen Kilauea på Hilo. Seil med oss og se det fantastiske skuet når Istanbul dukker opp i det vi reiser inn Bosphorusstredet, ta turen og se den Blå moskeen. Det er et syn du ikke vil gå glipp av. Svøm med delfiner eller bli med på hvalsafari. Opplev Montenegro fantastiske natur, Satorini er en liten øy og er fantastisk,s pekket med historie, er verd et besøk. Ta turen til Our Lady of the Rock, en nydelig gammel kirke som også er museum. Santorini ligger rundt en stor lagune Kykladene, her kan du oppleve fantastiske svarte vulkanske strender som Perissa og Kamari. Om du er interessert i arkeologi må du ta turen til den røde stranden v/Akrotiri. Madeira er plassen å reise til om man vil være så å si garantert å se delfin eller hvaler. Her arrangeres det hvalsafari, turer til botanisk hage, se det beste av Madeira, ta en titt på mulighetene

 Realistiske priser og ikke slike lokketilbud som ikke stemmer får du hos oss.

Priser fra kr 17000 per person eller kr 34000 per lugar mest vanlig?

  Les mer om dette her:

Cruise i middelhavnet