Cruise fra Barcelona

Cruise fra Barcelona

Vil du oppleve Middelhavet fra cruiseskipet Norwegian Epic denne sommeren? Epic vil cruise rundt i Europa hele året!

Barcelona har blitt en stor cruisehavn. Mange velger å reise på cruise utifra denne byen pga det er lett å komme seg dit og ikke minst pga de spennende plassene skipet seiler innom.

VCruise i vestlig Middelhavet

Norwegian Epic seiler ut fra denne byen på et 7 netters cruise. På dette cruiset for en mulighet til å oppleve byer Italienske og Franske byer som byr på kultur og vakkre strender. Seilingsruten er: Barcelona - Napoli - Civittavecchia (Roma) - Livorno (Florence/Pisa) - Cannes - Marseille - Barcelona

Les mer om cruisepriser

Havner en besøker på et Middelhavscruise

Cruise anløpet starter i Barcelona / Spania

Barcelona er kjent for de fleste i Norge. Det er fotballklubben med samme navn som sørger for dette. Byen er nest størst i Spania. Hvorfor ikke tar noe dager i denne fine byen før cruiset ditt. Byen har strand rett nedenfor shoppingområdene. La Rambla er hovedgaten med butikker, salgsboder og masse liv. Alle kjente merkebutikker finner du i byen. Du må bare se Antoni Gaudi`s verdenskjent og uferdige katedral Sagrada Família (Den hellige familie)

Livorno-Firenze-Pisa-Italia

Pisa ligger 45 minutter med buss fra cruise havnen Livorno. Det skjeve tårnet er det stor turist attraksjon. Hvis du bestiller en stor taxi på egen hånd kan du også oppleve Lucca i Toscana på samme tur. Vil du inn til Livorno havneby kan kun rusle rundt i byen og shoppe litt.

Civitavecchia-Roma

Romas havneby er Civitavecchia og den ligger ca. 1,5 time med buss fra Roma. Det er utflukter fra cruisebåten til Roma. Roma har masse historien å by på. Colosseum, Peters-kirken, Vatikanet, Spansketrappen og Trevi-fontenen. Lunch på en restaurant i et trangt smug kan være koselig.

Napoli-Italia

Når cruisebåten legger til i Napoli har du mulighet for å oppleve det verdenskjente Pompeii og den skjebnen som innbyggerne fikk når vulkanen eksploderte. Skipet legger til nær byen slik at du kan ta en byvandring og kose deg i byen med mat og shopping.