Cruise i Middelhavet med barn

Cruise i Middelhavet med barn

Cruise passer for alle, også for barnefamilier. La oss ta deg med på en deilig ferie. Der alle kan stresse ned,slappe av og kose seg sammen og med litt alenetid.

Reis til Middelhavet på cruise med hele familien, store og små. Vi har mye å tilby for alle. Noen dager til sjøs og noen dager i land slik at man kan få se hva de forskjellige landene har å tilby av kultur og aktiviteter. Her reiser vi fra Venezia eller Barcelona.

Ombord i båten

Om bord i båten er det en rekke aktiviteter for barn og voksen. Når man er om bord i skipet skal hele familien ha det bra og kose seg. De fleste av våre skip er tilrettelagt for at barna skal ha det bra og at de voksne for litt alene tid. Maten er all inclusive og passer selv for det mest kresne barnet, her finner man alltid noe som alle kan spise. Norwegian cruise line har et Freestyle middag konsept, som gjør at du har mange ulike spiseplasser å velge mellom.

Klubber og aktiviteter for barna

Cruiset har Splash academy som har noe for hver alder. Se her hvilket for passer for ditt barn.

Skilpaddene (3-5 år)

* Her holder de på med forskjellig maling, klipping og liming av diverse. * Sirkus skole som tilbyr litt av hvert. * Aktiviteter som er tilpasset alderen og som er utviklende. * Sanse utviklende leker (vann og maling samt andre ting som er sølete leker) * Leser for barna. * Sist og ikke minst skattejakt som er super populært.

Selene (6-9 år)

* Sirkus skolen tilbyr sjonglering, tallerken spinning og andre ting. * Her kan man spille spill, se filmer, male. * Det er også sportsaktiviteter og andre familie aktiviteter. * Team building er populært og skattejakt har vi også her.

Delfinene (10-12 år)

* Team building aktiviteter * Videospill og utfordringer * Sportslige aktiviteter. * Håndverk av diverse ting * Skattejakter. * Sirkusskolen som tilbyr, sjonglering med baller, kinesisk yo-yo og tallerken spinning. For de større barna har vi

ENTOURAGE for tenåringer (13-14 og 15-17 år)

* Video arcade (spillehall) * Tema aktiviteter og pool party * Filmer * Sportslige aktiviteter * Teater workshop * Sirkusskolen * Håndverk av forskjellig ting Mens barna er opptatte kan de voksne nyte alene tid, da er det godt å vite at det finnes muligheter for å trene alene eller ta en time med andre og nyte Pilates, yoga, spinning, bodybuilding, spa eller bare slikke sol og slappe av, gjerne rundt voksenbassenget.

UTFLUKTER

* Utflukter er en del av ferien, her kan man samtidig få vise barna forskjellige kulturer og at ting er annerledes i andre land, men og ganske likt. På Cruise i Middelhavet har vi en rekke utflukter * Ikke alle veier fører til Rome, men til Civitavecchia kommer vi og her ser man et Etruskisk gravmaleri som står på Unescos liste over kultur og naturarvsteder. Her har en også muligheten til dagstur inn til Roma. * For de mer vågale på utflukt kan man ta turen opp til den aktive vulkanen Vesuvius som ligge 900 meter over havet. Det vulkanske landskapet og utsikten over Naples er fantastisk. * I Aten kan man ta en mer aktiv tur på sykkel se noen av de fantastiske ruinene etter tempelet av Zeus og mye mer på turen, belønningen etter turen er ouzo og tapas på den pittoreske Plaka. * Når man kommer til Palermo bare må man se restene etter de 7 templene fra det 5 århundre, det er et imponerende skue. * Sist men ikke minst om man får sjansen så må man være med på villdyrs safari og se hvaler og delfiner i deres naturlige miljø.
text hvor kommer teksten Link til new page