Cruise mot charterferie med familie

Cruise mot Charter som familietur

Å reise på charterferie er populært i Norge og nordmenn drar gjerne på en slik tur hver sommer. All-inclusive er også populært for mange. Vi i cruisebutikken vil nedenfor vise dere at cruise kan være en god ide til neste sommer. Å dra på cruise forbinner mange med store kostnader, men når du faktisk tar regnestykket er ikke prisforskjellen på charterferie og cruise stor, prisen er nokså lik! Du må huske på at cruiset tilsvarer et hotell med 4-stjerner, all mat er inkludert, gratis underholding om kveldene, og ikke minst at du våkner opp i en ny by eller land nesten hver morgen!

ER DET MYE DYRERE? HVA FÅR DU FOR PENGENE

"Vi skal til Syden”, det svarer mange når en spør om årets ferieplaner. ”Hvor skal dere da?” - ”Vi skal på cruise”. ”Åh.. det er for dyrt.. bedre med charter”. Hørt den før? Dette tenkter mange, men vi i cruisebutikken er ikke alltid enig i dette.

De fleste av oss har forsøkt charter som ferieform?

Noen har funnet sitt sted i "syden" som de kommer tilbake til hvert år. Andre tester ut forskjellige destinasjoner. Denne ferieformen også helt topp for mange! Enkelt og greit. Setter deg på et charterfly, blir hentet i buss,fraktet til hotellet. Her er bamseklubber for barn, show på kveldene av mer eller mindre god kvalitet fra div. svenske guider. Du har kanskje All inclusive med frokost, lunsj og middag buffèt på hotellet og er neste ikke utenfor hotellområde på hele ferien. Noen like dette og på cruisebåten kan du få dette og mye mer!

Hva får du for pengene?

Cruiseprisen inkludere 7-netter med overnatting med 4 stjernes overnatting, høykvalitets underholdning, og gratis mat (og drikke med ncl-cruise) med høy kvalitet. Når vi snakker om all inclusive på et cruise velger selv om du vil spise en 3-retters middag eller spise på buffetrestauranten (det er ikke "dårlig" all inclusive mat som i syden).

Er FLY, OVERNATTING, og ALL MAT INKLUDERT?

Charter pristilbudene inkluderer fly, hotell og noen ganger "all mat inkludert". Turoperatøren har eget fly til destinasjonen og dette gjør selvsagt noe med prisbildet, men du kan ikke være så fleksibel med datoene. Når du bestille flybilletter på egenhånd eller via oss til ditt cruise så har du større fleksibilitet til å utvide turen til noen ekstra netter på destinasjonen skipet går fra. Når det gjelder flybilletter gjelder det å bestille tidlig. helst 9-10 måneder før cruiseavgangen. Dette gir deg den beste prisen. Hos oss kan du bestille fly dersom du ønsker det og vi hjelper deg gjerne med forslag til hvilken dato du bør fly ned.

På et cruise våkner du opp i en ny spennende havneby

Våkne opp i en ny spennende havneby eller et nytt land nesten hver dag. Her kan en kan velge å delta på en av skipets mange organiserte utflukter, dra ut på egne eventyr, tilbringe dagen på en deilig strand eller rett og slett være ombord på skipet mens de aller fleste andre er på tur.

HVA ER PRISNIVÅET OG HVA FÅR DU FOR PENGENE?

Skriv litt og legg med et regne eksempel. PDF format.