Escape

Norwegian Escape er den nyeste og største båten

Bygget: 2015 // Passasjerer: 4248 // Mannskap: 1731 // Lengde: 335 // Bredde: 41,5

Norwegian Escape er bygget i 2015 og er et fantastisk skip. Ombord på skipet finner du utallige restauranter ,barer og lounger. Flere av restaurantene er inkuldert i prisen. Alt fra 3-retters middag til store buffeer. Du kan spise på de andre restaurantene mot å betale et lite tillegg i prisen. Her finnes mye spennende å velge mellom deriblant italiensk, fransk, japansk, persisk, og brasiliansk. Det finnes noen for en hver smak. Norwegian Cruise line har et Freestyle konsepept som betyr at du kan spise når du vil, hvor du vil og med hvem du vil. Det eneste en må huske på er at en kler seg pent til middag. Dvs at det ikke er tillatt med shorts, t-shirt og sandaler i restaurantene etter kl.17.30 .Ellers kler du deg som du vil. Frokost og lunch anbefales å inntas i buffetrestaurenten. Her finnes utrolig mye god mat å velge mellom. En kan selvfølgelig også spise middag her.

Aktiviteter og fornøyelser

Norwegian Escape har en kjempestor Aqua park med flere vannsklier, deriblant en rekord lang sklie i lukkede rør. Skipet har også en egen vannpark for barn, 2 svømmebasseng, barnebasseng og 4 boblebad. Det finnes også en egen "sone " hvor barn ikke har tilgang der de voksne kan slappe av i fred og ro. For barna finnes det egne barne og undomsklubber der de blir ivaretatt av voksne og har forskjellige aktiviteter. Av aktiviterer ombord på skipet finnes en klatreløype flere meter over bakken der en balenserer på bjelker godt siktret med tau, mini-golf, klatrevegg og joggebane. Skipet har også et snørom der maskiner blåser snø rundt i luften. Foruten om dette finnes også et Spa og Fitness senter. Ombord på skipet finnes også verdenskjente show som er verdt å få med seg. En kan også oppleve show samtidig som en spiser middag. Ellers finnes også opptrendener med musikk på de forskjellige barene rundt om på skipet. Skipet har også et casino ombord.

Lugarer

Norwegin Breakaway har mange forskjellige typer lugarer å velge mellom i forskjellige prisklasser. Mange av lugarene har og balkong, som mange gjester ønsker. Alle lugarer har de nødvendige fasilitetene slik som TV, telefon, kjøleskap, hårføner og safe. Klikk her for å lese mer om lugarene!

Trykk her for å se hvor denne båten seiler året rundt!

Se video om hvordan det fantastiske skipet:
text hvor kommer teksten Link til new page