Finn ditt cruise

Hvorfor reise
på cruise?

les mer

Cruise vs. Charter,
for en familie?

les mer

Ofte stilte spørsmål
om Cruise

les mer
TYPE CRUISE
Kategori
REGION
NÅR
thumb

Cruise i Middelhavet med barn på NCL Epic

Opplev Middelhavet sammen med familien. Kos deg om bord på opplevelse båten og opplev nye destinasjoner. Å ha med barn på dette skipet er ingen problem!

Reisemål: Middelhavet

Varighet: 7 dager

Pris: fra 45 000,-

les mer
thumb

Cruise i Middelhavet med barn på MSC Fantasia

MSC tar deg med på en tur i Middelhavet, hvor du kan kose deg sammen med familien. Her er det basseng, underholdning og aktiviteter for både store og små!

Reisemål: Middelhavet

Varighet: 8 dager

Pris: fra 35 000,-

les mer
thumb

Cruise i Middelhavet med MSC

MSC Fantasia tar deg innom spennende steder og kulturer i Middelhavet. Om bord kan du kose deg med internasjonal mat og drikke, teater i Las Vegas stil og slappe av i en av skipets flere bassenger.

Reisemål: Middelhavet

Varighet: 8 dager

Pris: fra 22 700,-

les mer
thumb

Middelhavscruise fra Barcelona 2018

Velg cruiseferie i Middelhavet med NCL Epic fra Barcelona. Opplev middelhavets masse historie og kos deg med luksus om bord i båten. Mat og drikke er inkludert i prisen!

Reisemål: Middelhavet

Varighet: 7 dager

Pris: fra 25 000,-

les mer
thumb

Cruise i Middelhavet med fly

Velg cruise ferie i middelhavet med NCL Star som seiler fra Venezia. Opplev de greske øyer med masse historie og kos deg med luksus om bord i båten etterpå.

Reisemål: Middelhavet

Varighet: 8 dager

Pris: fra 51 000,-

les mer
thumb

Cruise i Karibien fra Miami

Turkisblått hav og hvite strender er bare noen tastetrykk unna! Velger du NCL-Getaway er all mat og drikke inkludert i prisen. Skipet seiler innom nydelige og opplevelusefulle destinasjoner.

Reisemål: Karibien

Varighet: 7 dager

Pris: fra 29 000,-

les mer
thumb

Cruise i Karibien med barn

Cruise i Karibien er en drøm for mange, og å ha med barn er null problem! Skipet er full med aktiviteter og destinasjonene tilbyr en rekke utflukter og opplevelser.

Reisemål: Karibia

Varighet: 7 dager

Pris: fra 46 000,-

les mer
thumb

Cruise i Karibien med MSC

La drømmen bli en virkelighet og reis med MSC til Karibien. Turkisblått hav og hvite strender er bare noen tastetrykk unna! Oppleve eksotiske destinasjoner nå.

Reisemål: Karibien

Varighet: 7 dager

Pris: fra 25 000,-

les mer
thumb

Cruise fra Venezia

Velg cruise ferie i middelhavet med NCL Star som seiler fra Venezia. Opplev de greske øyer med masse historie og kos deg med luksus om bord i båten etterpå.

Reisemål: Middelhavet

Varighet: 7 dager

Pris: fra 20 000,-

les mer

Ofte stilte spørsmål

HVILKEN KLESKODE GJELDER OM BORD?

Til dagtid trenger du behagelige fritidsklær og litt penere klær på kveldstid. Ta gjerne med selskapskjolen og den mørke dressen. På et cruise på Norwegian cruise line er det "Free Style" som gjelder. Mange ønsker å kle seg opp til middag, men du må ikke da dette er freestyle cruise. Det eneste kravet er at du kler den litt pent til middag serveringen på kvelden, altså ingen t-shirt, shorts/badebuske eller sandaler i restaurantene etter kl. 17:30. Her kan du altså kle deg slik du vil. På MSC-cruises ønker de heller ingen t-shirt, shorts/badebuske eller sandaler i restaurantene om kvelden. Ombord med dette selskapet har de en kveld i uken som kalles "Captians Dinner" og her er det ønsket at finklærene skal være på. Ellers er det opp til en selv hvordan en vil kle seg.

NÅR KAN JEG GÅ OMBORD PÅ SKIPET?

Tidspunktet for ombordstigning vil stå på billetten din. Seneste ombordstigning vil være 2 timer før skipet seiler første seilingsdag. Alle andre seilingsdager sjekk skipets dagsprogram/gangway for siste ombordstigning, normalt 30 min. før skipets avgang. Du er selv ansvarlig til å komme tilbake i rett tid, skipet venter ikke! Bestiller du utflukter på destinasjonene av oss eller ombord på skipet er de ansvarlig, og ser til at dere rekker tilbake til skipet i god tod. Vi anbefaler at du pakker en liten håndbagasje med verdisaker og det du trenger til den første dagen om bord slik som f.eks. badetøy, da det kan ta noen timer før bagasjen blir brakt til lugaren din. Eventuelle medisiner som du trenger må alltid pakkes i håndbagasjen.

Må jeg betale TIPS om bord?

På et cruise må en betale tips hver dag og disse går til service personalet som er med på å gjøre drømmereisen din endra bedre. På MSC-cruises får du en reging på sluten av turen din, så du trenger ikke tenke på å tipse keleneren eller vaksehjelpen din. Hos Norwegian Cruise Line er tips inkludert i "Premium All Inclusive" som nesten alle cruiseturer kommer med. Du får altså ikke en regning i slutten av turen din og trenger heller ikke å tipse noen ombord på skipet. Tipset er inkludert når du kjøper cruise av NCL.

HVA SKJER HVIS JEG BLIR SYK OMBORD?

Alle skip er bemannet med kvalifisert legeteam og sykepleier. Du må imidlertid betale for medisinske tjenester. Akutt hjelp er tilgjengelig hele døgnet.
Husk å ta med dine reseptbelagte medisiner. Legen har medisiner om bord men kanskje ikke akkurat samme merke som du bruker. Ta med informasjon fra din lege på engelsk dersom du har en sykdom som medfører at du kan trenge assistanse i løpet av cruiset. Det anbefales å ha syke/reiseforsikring med tilstrekkelig dekning. Ta vare på alle kvitteringer, da forsikringsselskapet vil kreve nødvendig dokumentasjon ved en eventuell forsikringssak. I nødstilfelle vil pasienten bli satt på land.

HVORDAN BETALER JEG FOR KJØP OMBORD?

Alle skip har et kontantfritt system. Ved innsjekk blir det opprettet en konto i ditt navn som sikres i ditt kredittkort og hvor dine kjøp om bord blir automatisk trukket i fra. Kredittkortet ditt blir så nyttet mot et eget nøkkelkort som du både handler med, bruker som romnøkkel og viser ved av og påstigning ved havneanløpene. Flere av skipene er utstyr med en TV i lugarer hvor du kan følge med på forbruket ditt. På den siste kvelden får du levert en spesifisert avreging for din lugar og dermed kan du kontrollere beløpene som har blitt trukket dersom du ønsker det. Dersom det er noe du lurer på med oppgjøret tar du kontakt med service desken ombord på skipet.

ALDERSBEGRENSNING?

De fleste cruiseskip har en nedre grense på 6 måneder, og du være over 21 eller over 18 år for å reise alene. Dette kommer ann på hvilket selskap og hvor du reiser. Ta kontakt med oss for en sjekk om det skulle være aktuelt. Aldersgrensen for å nyte alkohol er 21 år på cruise til Karibien med Norwegian Cruise Line. I Middelhavet er aldersgrensen på dette satt til 18 år både med NCL og MSC.

Hvem er dere?

Vi i Cruisebutikken er offisielle agenter for Norwegian Cruise Line og MSC-cruises. Vi har 20 års erfaring innenfor reiselivsbransjen og jobber innenfor dette hver dag. Arbeiderene hos oss selv vært på cruise og vet derfor hva de selger.
Er du fortsatt usikker på noe eller har et spørsmål på lur, så er det bare til å kontakte oss på mailen nedenfor!