Luksuscruise i Middelhavet

Luksuscruise i Middelhavet

VØnsker du en luksus opplevelse denne ferien? Hva med et cruise i Middelhavet som oser av luksus og topp service?

La oss skjemme deg vekk på dette cruiset, hva med å bli møtt med Champagne og noe å bite i når du kommer om bord. La oss oppfylle dine ønsker etter beste evne. Alle Norwegian Cruisene har luksus utvalg. Du kan velge å bo på de finere lugaren kalt The Haven. Med disse har du avgang til et eget bassengområdet kun for suitegjester. Til noen suiter finnes også egne spiseplasser og noen har egen butler. Still oss gjerne mer spørsmål om luksus suitene her.

Om bord i skipet

Her kan du bestille den lugaren eller suiten du vil ha på ditt cruise. Hva med egen butler som er utdannet i å gi deg følelsen av luksus, som kan servere deg frokost i sengen, en liten aperitiff på ettermiddagen med noe godt å bite i. Ombord er det masse aktiviteter å velge på, spa hører til når man koser seg, trening er godt å få med, du kan være med på spinning, pilates, yoga, helsestudio og mye mer. Hva med å bruke kveldene på romantisk middag for to, det er mye forskjellig mat å velge på. Vi tilbyr Free style middag Ala cart, Cagney’s steakhouse Teppanyaki, Sushi, Tapas bar, Buffet, og mye mer. Alt hva hjertet begjærer. En kan også få servert maten i lugaren sin dersom en måtte ønske dette. Etter middag er det tid for underholdning. Er du i humør til det, hva med å se et av de forrykende showene, eller ta en tur og høre på levende musikk. Kanskje frister det mer med en fest og da tar du en tur til bassengdekket, eller i en av barene bare for å ta det med ro. Ombord i Norwegian Breakaway og Norwegian Getaway er det Ice bar hvor du omringet av fantastiske is skulpturer, det er verd et besøk eller to, parkas og hansker får du låne. Ombord i disse skipene har vi også den største hinderløypen som finnes til sjøs. Dette må absolutt prøves. Moro for alle, her får du utfordret deg selv og din partner.

"The Haven" Suite:

Disse suitene har alltid bokstaven H foran lugatyupen, og H står for "Haven". Disse lugarene her ekslusive og har en høy prisklasse. Det finnes flere ulike å velge mellom, men felles for alle er at de har tilgang til det private området Å bo i disse gir deg flere fordeler. En får gå ombord om båten først, man bor høyt opp og en får masse inkludert i prisen.

Utflukter

Dersom dere har valgt en av de litt dyrere suitene vil dere ha flere fordeler, en av disse er først i køen inn og ut av cruisebåten. Til sjøs er det nydelig, men så kommer vi til kai og da vil vi oppleve litt. Her kan man bestille privat sightseeing med egen sjåfør og guide. Da bestemmer du hva du vil se og kan stoppe ekstra der man ønsker. Guiden din vil hjelpe deg med å planlegge turen din slik at du får det meste ut av turen. I land kan man få muligheten til et slag golf, andre plasser kan det være en god mulighet til å komme nærmere naturen, hva med å snorkle over koral revene, svømme med delfiner, se ruinene i Pompeii, rafte, utforske en underjordisk elv i Mexico, se svartbjørn i Alaska, gå på isbreen i Alaska, eller se et historisk slott i New England.

Mulighetene er uendelige og vi er klare til å gi deg muligheten!

text hvor kommer teksten Link til new page