Middelhavet-cruise

Middelhavet-cruise

Fantastiske opplevelser for store og små!.

Cruise i Middelhavet har blitt veldig populært de siste årene, også for barnefamilier. Cruise gir deg den perfekte kombinasjon av komfort og følelsen av luksus, samtidig som det gir deg muligheten til mange spennende opplevelser i land.

Fra kr 5 900 per person for cruise inkl. fullpensjon i lavsesong. Juli/August har høyere pris.

Ulike reiseruter å velge mellom

På cruise er det meste inkludert så det er bare å nyte en spennende og herlig ferie. De fleste cruisene starter fra Barcelona, Venezia og Civitavecchia (Rome). Skipene har ulike ruter i Middelhavet. En reiser enten i østlige eller vestlige Middelhavet. I vestlige Middelhavet får en oppleve franske og italienske byer, mens en i østlige Middelhavet bl.a går innom de greske øyene, Tyrkia og Kroatia. Da avstandene i Middelhavet er små ligger skipene ofte lenge i havnen og en har hele dagen til disposisjon til det en måtte ønske. Du får oppleve nye spennende steder nesten hver eneste dag. Byene skipene legger til havn i har mye å by på. Cruise selskapene arrangerer mange forskjellige utflukter du kan melde deg på. Da får du det ultimate ut av ferien din. Du kan selvfølgelig også oppleve byene skipet er innom på egen hånd. Uansett hva en velger er en garantert en herlig ferie. Det som gjør cruise i Middelhavet så populært er at det er kort flyreise og at en får oppleve mange spennende reisemål og ikke minst sol og varme!

Ulike skip går i Middelhavet

Cruiseskipene som seiler i middelhavet er Norwegian Epic. Dette skipet er veldig familievennlig. I tillegg cruiser Norwegian Spirit og Norwegian Jade i Middelhavet. Du kan lese mer om disse ved å klikke på linken om de ulike cruisene. Den mest populære tiden å reise på cruise i Middelhavet er fra slutten av april til november. Toppsesongen er fra juni-august. Da prisene høyest. Tilbud og etterspørsel prinsippet gjelder også i cruisebransjen. Hvis du skal sammenligne med "sydentur" må du sammenligne med 4-5 stjernes hotell standard og mat og drikke på god og dyre restaurant da cruise holder høy standard på alle områder. Unn deg gjerne en lugar med balkong. Da får du oppleve innseiling/utseiling samtidig som du får den friske sjøbrisen. Vil du ha det litt roligere ombord så finnes egen område kun for voksen slik at du kan nye båten i rolig og voksne omgivelser.
text hvor kommer teksten Link til new page