Norwegian Breakaway

Norwegian Breakaway

Bygget i: 2013 // Passasjerer: 4028 // Mannskap ombord: 1595 // Lengde: 324 // Bredde: 40

Norwegian Breakaway er et flott skip som ble bygget i 2013. Ombord på skipet finner du hele 22 barer og lounger, og 29 restauranter. 9 av disse er inkuldert i prisen. Du finner alt fra 3-retters middag til store buffeer. Du kan spise på de andre restaurantene ombord på cruiset mot å betale et lite tillegg. Her finnerc du mye å velge mellom som, taliensk, fransk, persisk, brasiliansk og japansk. På alle Norwegian Cruise line sine skip finner du Freestyle konsepept. Dette betyr at det er flere spiseplasser å velge mellom og en bestemmer selv når og hvor en vil spise. Til middag skal en kle seg pent i restaurantene etter kl.17.30. Sandaler, t-sjorter og short er ikke tilltatt, men ellers kan en kle seg slik en ønsker. Til lunsj og frokost nntas ofte i buffetrestaurenten. Her finnes det utrolig mye å mellom.

Fornøyelser for barn og voksne

Norwegian Breakaway har en stor Aqua park med 5 vannsklier, 2 svømmebasseng, barnebasseng og 4 boblebad. Det finnes også en egen "sone " hvor barn ikke har tilgang der de voksne kan slappe av i fred og ro. For barna finnes det egne barne og undomsklubber der de blir ivaretatt av voksne og har forskjellige aktiviteter. Omord på cruiseskipet finner du en "hinder løype" flere meter over bakken. Det er noe både voksne og barn bør prøve ut. Det er mye å gjøre ombord og du finner også en jobbebane, minigolf, casino, verdenskjente show om kvelden og et Spa & Fitness senter.

Lugarer for enhver smak

Norwegin Breakaway har mange forskjellige typer lugarer i forskjellige prisklasser. Både enklet rom, suiter og familierom. Balkonger finner du på flere av lugarene. Alle lugarer har de nødvendige fasilitetene slik som hårføner, TV, telefon, safe og kjøleskap.

Se video for å finne ut om cruise er noe for deg og dine!

text hvor kommer teksten Link til new page