Norwegian Epic

Norwegian Epic

Bygget: 2010 // Oppusset: 2015 // Passasjerer: 4100 // Mannskap: 1753 // Lengde: 330 m // Bredde: 41 m

Norwegian Epic er bygget i 2010 og er et flott skip. Om bord på skipet finnes 23 restauranter, 22 barer og lounger. 7 av restaurantene er inkludert i prisen, deriblant en buffet restaurant. Du kan spise på de andre restaurantene mot et lite tillegg. Her finnes utrolig mye bra å velge mellom bl.a amerikansk, japansk, italiensk og mye annet. Norwegian Cruise line har et Freestyle konsept som betyr at du kan spise når du vil, hvor du vil og med hvem du vil. Det eneste en må huske på er at en kler seg litt pent til middag. Dvs at det ikke er tillatt med shorts, t-shirt og sandaler i restaurantene etter kl.17.30. Ellers kler du deg som du vil. Frokost og lunch anbefales å inntas i buffetrestaurenten. Her finnes utrolig mye god mat å velge mellom. En kan selvfølgelig også spise middag her.

Aktiviteter og fornøyelser

På dekk finnes en Aqua Park med 2 svømmebasseng, 1 barnebasseng, 3 sklier og 6 boblebad. Det finnes også en egen "sone " hvor barn ikke har tilgang der de voksne kan slappe av i fred og ro. For barna finnes det egne barne og undomsklubber der de blir ivaretatt av voksne og har forskjellige aktiviteter. Av aktiviteter om bord på skipet finnes bl.a klatrevegg og bowlingbane. Foruten om dette finnes også et Spa og Fitness senter. Det finnes også et casino ombord. Norwegian Epic har også en isbar. I løpet av dagen skjer det mye ombord på båten. Ombord på skipet finnes også verdenskjente show som er verdt å få med seg. En kan også oppleve show samtidig som en spiser middag. Ellers finnes også opptredener med musikk på de forskjellige barene rundt om på skipet.

Lugarer

På Norwegin epic finner du forskjellige lugarertyper å velge mellom. Mange av lugarene har og balkong, som vi annbefaler folk å bestille. Alle lugarer har TV, hårføner, sage kjøleskap og telefon. Alle de nødvendige fasilitetene en vil trenge.

Sjekk priser på Middelhavscruise med NCL Epic fra Barcelona her!

text hvor kommer teksten Link til new page