Cruise i karibien med Getaway båten

Norwegian Getaway

Norwegian Getaway

Skipets byggår: 2014 // Passasjerer: 4028 // Antall mannskap: 1595 // Lengde: 324 // Bredde: 40

Norwegian Getaway seiler i vestlig Karibien og dra innom ekstotiske havner. Cruiset er bygget i 2014 og er søsterskipet til Norwegian Breakaway. Norwegian Getaway er et fantastisk skip hvor en kan oppleve mye. Ombord på skipet finner du 29 restauranter og 9 av restaurantene er inkuldert i prisen hos oss. Alt fra 3-retters middag til store buffeer. Du kan også spise på de andre restaurantene mot et lite tillegg i prisen. Dette valget tar du ombord på cruiset. Her er det noe for en ver smak. Du finner fransk, persisk, japask, brasiliansk og steakhouse. Før eller etter middagen finner en også 22 barer og lounger en kan prøve ut. Freestyle konsepept til Norwegian Cruise line er slik at en kan spise når og hvor du vil, og med hvem du vil. Det eneste du trenger å huske er å kle seg litt pent til middagen. Dvs ikke sandaler, shorts eller t-shirts i restaurantene etter kl.17.30. Ellers kan en kle seg slik en vil på båten. Til frokost og lunch tar mange i bruk buffetrestaurenten. Her finner du utrolig mye å velge mellom og mye god. En kan selvfølgelig også spise middag her.

Fornøyelser og aktiviteter

Av aktiviterer ombord på skipet finnes et 3 etasjes stort sportkombleks med bl.a en "hinder løype" flere meter over bakken, mini-golf, klatrevegg og joggebane. Foruten om dette finnes også et Spa og Fitness senter. Ombord på skipet finnes også verdenskjente show som er verdt å få med seg. En kan også se et spektakulært show, mens du spiser middag. Ellers finnes også opptredener med musikk på de forskjellige barene rundt om på skipet. Skipet har også et casino ombord.

Lugartyper

Norwegian Getaway flere ulike lugarer en kan velge mellom i forskjellige prisklasser. Du finner garantert noe som passer deg. Flere av lugarene balkong, som mange gjester etterspør. Alle lugarer har de nødvendige fasilitetene slik som safe, kjøleskap, TV, telefon og hårføner.

Les mer om denne båten, som seiler i vestlig Karibien!

text hvor kommer teksten Link til new page