Norwegian Star

Norwegian Star

Bygget i: 2001 // Oppusset i : 2010 // Passasjerer: 2340 // Mannskap: 1071 // Lengde: 294m // Bredde: 32m

Norwegian Star skiller ut fra de andre skipene og har en koselig og gammeldags stil. Skipet er bygget i 2001, men ble oppusset i 2010. Ombord på skipet finner du 10 barer og lounger, og hele 17 restauranter. Buffetrestaurant og noen av restaurantene er inkludert i prisen. På de andre restaurantene kan du spise mot å betale et tillegg i prisen. Her kan du bl.a velge mellom ekte italiensk mat, Fransk og Japansk. Norwegian Cruise line har et Freestyle konsepept som betyr at du kan spise når du vil, hvor du vil og med hvem du vil. Det eneste en må huske på er at en kler seg pent til middag. Dvs at det ikke er tillatt med shorts, t-shirt og sandaler i restaurantene etter kl.17.30. Ellers kler du deg som du vil. Frokost og lunch anbefales å inntas i buffetrestaurenten. Her finnes utrolig mye god mat å velge mellom. En kan selvfølgelig også spise middag her.

Ombord på cruiseskipet

Ombord på skipet finnes 2 svømmebasseng, 2 vannsklier, 1 barnebasseng og 6 boblebad. Det finnes også tenåringsklubb og lekerom for barna. Av aktiviteter ombord finnes bl.a basketballbane, joggebane, treningssenter, SPA og casino. Det finnes også et teater med spetakulære show.

Lugartyper til alle prisklasser

Norwegin Dawn har flere forskjellige lugarer å velge mellom, alt etter hva du ønsker. Alle lugarer har de nødvendige fasilitetene slik som kjøleskap, tv, hårføner og safe osv.

Be om tilbud her!

text hvor kommer teksten Link til new page