Test copy Finn ditt cruise

Hvorfor reise
på cruise?

les mer

Cruise vs. Charter,
for en familie?

les mer

Ofte stilte spørsmål
om Cruise

les mer
thumb

Cruise i Middelhavet med barn på NCL Epic

Opplev Middelhavet sammen med familien. Kos deg om bord på opplevelse båten og opplev nye destinasjoner. Å ha med barn på dette skipet er ingen problem!

Reisemål: Middelhavet

Varighet: 7 dager

Pris: fra 45 000,-

les mer
thumb

Cruise i Middelhavet med barn på MSC Fantasia

MSC tar deg med på en tur i Middelhavet, hvor du kan kose deg sammen med familien. Her er det basseng, underholdning og aktiviteter for både store og små!

Reisemål: Middelhavet

Varighet: 8 dager

Pris: fra 35 000,-

les mer
thumb

Cruise i Middelhavet med MSC

MSC Fantasia tar deg innom spennende steder og kulturer i Middelhavet. Om bord kan du kose deg med internasjonal mat og drikke, teater i Las Vegas stil og slappe av i en av skipets flere bassenger.

Reisemål: Middelhavet

Varighet: 8 dager

Pris: fra 22 700,-

les mer
thumb

Middelhavscruise fra Barcelona 2018

Velg cruiseferie i Middelhavet med NCL Epic fra Barcelona. Opplev middelhavets masse historie og kos deg med luksus om bord i båten. Mat og drikke er inkludert i prisen!

Reisemål: Middelhavet

Varighet: 7 dager

Pris: fra 25 000,-

les mer
thumb

Cruise i Middelhavet med fly

Velg cruise ferie i middelhavet med NCL Star som seiler fra Venezia. Opplev de greske øyer med masse historie og kos deg med luksus om bord i båten etterpå.

Reisemål: Middelhavet

Varighet: 8 dager

Pris: fra 51 000,-

les mer
thumb

Cruise i Karibien fra Miami

Turkisblått hav og hvite strender er bare noen tastetrykk unna! Velger du NCL-Getaway er all mat og drikke inkludert i prisen. Skipet seiler innom nydelige og opplevelusefulle destinasjoner.

Reisemål: Karibien

Varighet: 7 dager

Pris: fra 29 000,-

les mer
thumb

Cruise i Karibien med barn

Cruise i Karibien er en drøm for mange, og å ha med barn er null problem! Skipet er full med aktiviteter og destinasjonene tilbyr en rekke utflukter og opplevelser.

Reisemål: Karibia

Varighet: 7 dager

Pris: fra 46 000,-

les mer
thumb

Cruise i Karibien med MSC

La drømmen bli en virkelighet og reis med MSC til Karibien. Turkisblått hav og hvite strender er bare noen tastetrykk unna! Oppleve eksotiske destinasjoner nå.

Reisemål: Karibien

Varighet: 7 dager

Pris: fra 25 000,-

les mer
thumb

Cruise fra Venezia

Velg cruise ferie i middelhavet med NCL Star som seiler fra Venezia. Opplev de greske øyer med masse historie og kos deg med luksus om bord i båten etterpå.

Reisemål: Middelhavet

Varighet: 7 dager

Pris: fra 20 000,-

les mer
[/bs_column]

Ofte stilte spørsmål - skrives om og kortere

HVILKEN KLESKODE GJELDER OM BORD?

Til dagtid trenger du behagelige fritidsklær og litt penere klær på kveldstid. Det er vanlig med to formelle aftener i løpet av et 7 dagers cruise og her anbefaler vi cocktail-/aftenkjole eller buksedress for kvinner og dress for menn. Ønsker man å være mer fleksibel og uformell i klærne finnes det alltid alternative restauranter hvor dresskoden ikke gjelder. Vi anbefaler at du pakker en liten håndbagasje med verdisaker og det du trenger til den første dagen om bord (husk badetøy) da det kan ta noen timer før bagasjen blir brakt til lugaren. Eventuelle medisiner som du trenger må alltid pakkes i håndbagasjen (også på flyet).

NÅR KAN JEG GÅ OMBORD PÅ SKIPET?

Tidspunktet for ombordstigning vil stå på billetten din. Seneste ombordstigning vil være 2 timer før skipet seiler første seilingsdag. Alle andre seilingsdager sjekk skipets dagsprogram/gangway for siste ombordstigning, normalt 30 min. før skipets avgang. Du er selv ansvarlig til å komme tilbake i rett tid, skipet venter ikke.

HVORDAN BETALER JEG FOR INNKJØP OMBORD?

Alle skip har et kontantfritt system. Ved innsjekk blir det opprettet en konto i ditt navn som sikres i ditt kredittkort og hvor dine kjøp om bord blir automatisk trukket i fra.. Kredittkortet ditt blir så nyttet mot et eget nøkkelkort som du både handler med, bruker som romnøkkel og viser ved av og påstigning ved havneanløpene. De fleste skipene er bla. Utstyrt med TV på lugaren hvor du bl.a. til enhver tid kan følge med på ditt forbruk. Den siste kvelden får du levert en spesifisert avregning gjeldende for din lugar, slik at du selv kan kontrollere beløpene som vil bli trukket. Det kan hende at de siste kjøpene du gjorde på cruisets siste kveld ikke rekker å bli registrert på sluttavregningen. Dette vil bli lagt til sluttoppgjøret og belastet kortet som ble registrert ved innsjekk. Dersom det er noe du lurer på vedr. oppgjøret, må du henvende deg i service desk før du mønstrer av. Det kan være enkelte steder om bord som ikke benytter seg av det pengeløse systemet, f.eks. casinoet. Her kan du betale med kontanter i USD eller EURO. Hvilken valuta som brukes om bord avhenger av hvilket rederi du seiler med.

HVA MED TIPS?

Hos noen rederier er tips inkludert når du kjøper ditt cruise. Hos de rederiene hvor tipsen ikke er inkludert vil dette automatisk bli lagt til slutt regningen din ombord på skipet. Dersom du skulle ha noen spørsmål til sistnevnte, må dette tas opp med service desk før du forlater skipet.

HVA SKJER HVIS JEG BLIR SYK OMBORD?

Alle skip er bemannet med min. en kvalifisert lege og minst en sykepleier. Du må imidlertid betale for medisinske tjenester. Åpningstidene er normalt angitt i det daglige programmet og akutt hjelp er tilgjengelig hele døgnet.
Dersom man bruker reseptbelagte medisiner, må en huske på å ha en ekstra forsyning med av dette. Det er ikke sikkert alle medisiner finnes tilgjengelig om bord, selv om utvalget er stort. Pass også på å ta med informasjon fra din lege på engelsk dersom du har en sykdom som medfører at du kan trenge assistanse i løpet av cruiset.
Det anbefales å ha syke/reiseforsikring med tilstrekkelig dekning. Ta vare på alle kvitteringer, da forsikringsselskapet vil kreve nødvendig dokumentasjon ved en eventuell forsikringssak. I nødstilfelle vil pasienten bli satt på land.
Tekst

ELEKTRISK UTSTYR?

St

ER DET BARE  ELDRE FOLK OVER 70 ÅR SOM REISER PÅ CRUISE?

jjj